23
Investitor

Zahvaljujući šestodecenijskom iskustvu u poslovanju, Promont Group je postao sinonim za kompaniju sa jasnim ciljevima i efikasnim poslovanjem u različitim oblastima rada.

U hotelijerstvu se trudimo da osiguramo da svaki gost pronađe kutak za relaksaciju, beg od svakodnevnog stresa i oazu zdravlja i mira.

Potvrda ekspertize u razvoju turističkih destinacija jesu mnoga priznanja za Fruške Terme Resort & Residences, kao i zadovoljni gosti iz različitih delova sveta.

Promont Group
Fruske Terme

INVESTITOR

Kompanija Promont Group preko 10 godina uspešno posluje na rastućoj turističkoj destinaciji Fruška Gora - Banja Vrdnik, a naš iskusan tim profesionalnih menadžera već više od decenije uspešno upravlja sledećim hotelima:

  • Hotel Premier Aqua 5*
  • Etno Kompleks Vrdnička Kula 4*
  • Hotel & Spa Resort Fruške Terme 4*

Bogato iskustvo koje smo stekli stvarajući od Resorta Fruške Terme vodeću destinaciju za odmor, prenećemo i na projekat Fruške Residence. Naš cilj je da kreiramo savršen kutak za Vas i Vašu porodicu i da Vam omogućimo jedinstven ambijent za uživanje - oazu mira kakva je Fruška Gora sa akcentom na lekovita svojstva termalne vode Banje Vrdnik, i to tokom cele godine

Unapred se radujemo ako se odlučite da postanete deo ove priče koja je tek na početku svog razvoja i čija krovna vizija jeste da postane vodeća Spa Resort destinacija u regionu do 2025. godine.